Onze aanpak

Maximaal financieel voordeel met minimale inspanning

Wij begrijpen dat u met de kernactiviteiten van uw bedrijf wilt bezig zijn en met minimale inspanning een zo hoog mogelijk financieel voordeel wilt verwezenlijken ter ondersteuning van uw ambitieuze plannen. Dit maken wij mogelijk via een hecht contact en een aanpak op maat. Wij bieden onze klanten een totaalpakket aan subsidiedienstverlening gaande van advies tot begeleiding en ondersteuning op maat bij uw subsidieaanvragen alsook bij de opvolging van uw goedgekeurde subsidieprojecten.

Tariefformules

Xilon biedt subsidiedienstverlenging aan op basis van verschillende tariefformules. Waar mogelijk omvat dit ook een ‘No Cure, No Pay’ optie. Dit betekent voor u dat wij pas een vergoeding van u ontvangen op het moment dat de aangevraagde subsidie aan u is toegekend. Om onze eerste kosten te dekken vragen wij bij grote projecten een kleine instapkost.

Indien u liever werkt op basis van effectief gepresteerde uren dan kunnen wij u ook een aangepaste offerte bezorgen.

Contacteer ons

Advies

Wij faciliteren u, dit betekent dat wij contact met u opnemen en dit contact onderhouden. Ook komt een adviseur graag bij u op bezoek om uw subsidiemogelijkheden in samenhang met projecten door te nemen. Vervolgens beschrijven wij uw projecten voor een aanvraag.

Begeleiding

Wij houden het aanvraagproces voor u in de gaten. Wij monitoren de deadlines en attenderen u op nieuwe acties. Wij schrijven daarnaast de aanvragen en denken op strategisch niveau met u mee.

Ondersteuning

Indien nodig kunnen wij uw uren- en projectadministratie grotendeels uit handen nemen. Tijdens en na het aanvraagtraject onderhouden wij het contact met de subsidiegever.

Wilt u meer weten op welk vlak wij je kunnen adviseren, begeleiden en ondersteunen? Bekijk onze diensten.

Onze diensten

Over Xilon

Wij willen voor onze klanten een zo groot mogelijk financieel voordeel verwezenlijken om hen te helpen bij het verwezenlijken van hun projecten. Hiervoor willen wij op subsidiegebied graag een strategische partner voor onze klanten zijn door een totaalpakket aan subsidieverlening aan te bieden op maat van elke individuele klant.

Over ons

Contacteer ons

Kunnen wij u helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw vraag of verzoek.

Contacteer ons