Over ons

Ilse Nijs

Ilse Nijs is al meer dan 15 jaar actief in de subsidiewereld.

Als econoom heeft ze de bedrijfswereld leren kennen bij Fedichem (essencia) waar zij dagelijks in contact stond met de bedrijven om hun economische toestand op te volgen. Daarna heeft ze de subsidies mee helpen vorm geven bij Fientje Moerman als kabinetsmedewerker, om nadien de bedrijven te helpen de subsidiedossiers in te dienen als Consultant bij Deloitte. Sinds 2008 helpt ze als medeoprichter Xilon mee uitbouwen. Ook Ilse is ook een van de Positivisten (Positiviteit.be), ook daar helpt zij bedrijven met hun subsidies.

David Baetens

Ook David Baetens zit al bijna 20 jaar in de subsidiewereld.

Na zijn studies als Bio-Ingenieur aan de K.U. Leuven kwam hij in 2003 bij Deloitte terecht in de subsidieafdeling. Daarna richtte hij samen met Ilse Xilon op vanuit hun complementaire achtergrond en ervaring. Als ingenieur is hij vooral betrokken bij de projecten die een focus op innovatie hebben of een eerder technische insteek hebben.

Caroline Vanparys

Caroline haar focus bij Xilon ligt op project management van innovatieve projecten in R&D

Caroline Vanparys kwam aan boord in 2013. Daarvoor was zij actief aan de Universiteit Antwerpen als wetenschappelijk medewerker in de SPHERE groep van Prof. Blust en co-titularis van verscheidene vakken in Biologie, Biomedische Wetenschappen en Diergeneeskunde. Vanuit haar doctoraat in Biomedische Wetenschappen en haar vroegere ervaringen met project werving en management, ligt haar focus bij Xilon op project management van innovatieve projecten in R&D.

Contacteer ons

Kunnen wij u helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw vraag of verzoek.

Contacteer ons